Kvennvollen Gård

Egg-andel

Fra Kvennvollen gård tilbyr vi eggandeler fra vår økologiske hønsedrift.  En andel består av enten 180 egg eller 300 egg per år som utleveres 1 x per måned og hentes av deg som kjøper – enten på Mjåland, i Mandal eller på Tangvall i Søgne. Antall egg per utlevering varierer med når på året du kjøper andel: Kjøper du i januar får du 15 egg/mnd i liten andel og 25 egg/mnd i stor andel. Kjøper du senere på året vil antallet pr. måned være høyere ettersom årsantallet på 180/300 egg er fast. 

Om Kvennvollen Gård

Kvennvollen gård ligger på Bruskelandsheia, mellom Laudal og Bjelland, på 330 moh. Her bor Bjørn Anders og Merete med fire barn. Vi kjøpte gården våren 2020 og er i gang med å gjenoppbygge drift her hvor det ikke har vært fastboende siden 1960-tallet. Vi har høns, ender, gjess og en liten flokk med farga spælsau. Vi har også forsøkt oss med utegående griser om sommeren og vil nok gjøre det igjen.


Vi som bor på Kvennvollen er glade for å bidra til spredt bosetting og bruk av ubrukte ressurser i det vakre landet vårt. Vi tilstreber å benytte lokale ressurser der vi kan, helst fra egen gård, og lærer noe nytt dag for dag. Det er et spennende, lærerikt og meningsfullt liv og vi er glade for å kunne tilby dere en liten smak av dette gjennom våre egg i mange, nydelige farger.


Har du lyst til å se hvor eggene kommer fra? Ta kontakt med Merete på telefon 45206077 om du ønsker å besøke oss.


Eller følg oss på Facebook som Kvennvollen gård eller på Instagram som @kvennvollen_gaard.

0
    0
    Din handlevogn
    Din handlevogn er tomTilbake til butikk