GressliGodt tilbyr i år to sorte oksekalver, født i februar. De har samme okse til far, ser nesten helt like ut og vil være klare til levering ca 1 okt. Alle dyr vokser med forskjellig hastighet, men en gjennomsnittskalv vil da veie 130 – 140 kg ferdig slaktet. De går først inne og får rikelig med fersk melk, og begynner deretter å smake på gras og kraftfor. De vil framover få betydelig mer melk og gras og tilsvarende mindre kraftfor en i et vanlig kalveoppdrett. Og så fort våren kommer, blir de flyttet ut i kalveinnhegninga på utsiden av fjøset, og blir ute til de skal slaktes.
Hver kalv deles i 4 parter, og hver part vil inneholde et utvalg av biffer, fileter, steiker, kjøttdeig og oppdelte bein, alt oppdelt, surret, malt og pakket på slakteriet. Hver part vil bli på 30-35 kg og koste kr 7 260. Pris blir justert hvis kalven er av det uvanlig seintvoksende slaget.
Bestill her.