Åpen gård på Mjåland hver mandag

Hver mandag er det Åpen gård på Mjåland fra kl. 12 til 17. Da er alle velkommen på besøk. Nå sist mandag var det selvplukk av jordbær, luking av rødbeter og gulrot. Det ble satt opp skilt,  plantet, og de aller første nypotetene ble tatt opp.

Bonden Brit Mjåland er ofte til stede på mandager. Hvis du ikke treffer henne, kan du ringe henne på 906 60 209. Ofte vil det være medlemmer fra Mandalen Andelslandbruk i aktivitet i en av åkrene, eller i drivhustunellen. Hvis du ikke er medlem, kan du likevel komme og bli med på dagens arbeid.  Du kan også kjøpe grønnsaker som du høster selv. Bare snakk med Brit.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Mjåland Gård, Mjålandsveien 777, 4520 Marnardal

999 77 666, post@mjalandgard.no

© 2024 Created with Royal Elementor Addons, By Eplebekk